Мій сайт

Матеріально-технічна база


Ліцей забезпечує трьохразовим харчуванням учнів, які мешкають у гуртожитках. Для цього в ліцеї є їдальня на 120 місць. Кожного дня призначається чергова група, яка забезпечує порядок та своєчасне харчування. Кожні два тижні медичною сестрою та бухгалтером складається перспективне меню, в раціоні якого є м’ясо, риба, каші, випічка, молочні продукти. Меню затверджується санепідемстанцією. На території їдальні розташована міні-пекарня, в якій кожен день випікається хліб.

Фотографій у розділі: 11


Категорії розділу

Пошук

Вхід на сайт

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 115

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0